The meat is thoroughly cleaned, skinless and gristle-free. Top class product. Unlike the remaining steamed products in our steamed line, cooked bacon is steamed before smoking. Thanks to that order, the end product carries a strong aroma of smoke.
.Dłuższa obróbka termiczna wpłynęła na jego wyjątkową kruchość i delikatność. Dzięki specjalistycznej technologii boczek pocięty został na perfekcyjnie cienkie plastry, o grubości 1,5 mm.
Opakowanie jednostkowe 150g to idealna porcja śniadaniowa dla większej rodziny. Boczek gotowany świetnie sprawdza się jako obkład do kanapek, tostów. Nadaje się także do smażenia, grillowania, nabiera wtedy kruchości i zalet chips-a. Więcej o specyfice boczku parzonego przeczytasz tutaj.
Note: Boiled Bacon is gluten free product
Advantages of Boiled Bacon
- skinless!
- no gristle!
- always fresh!
- practical weight!
- low price per single unit!
Use of Boiled Bacon
- breakfasts and dinners - For sandwiches! For toast!
Nutritional values of Boiled Bacon
Wartość odżywcza | w 100g | %(100g)* |
Energy | 745 kJ/179 kcal | 9,0 % |
Fat | 13,0 g | 19,0 % |
- saturated fatty acids | 4,7 g | 24,0 % |
Carbohydrates | 0,9 g | <1,0 % |
- sugar | <0,5 g | <1,0% |
Protein | 15,0 g | 30,0% |
Salt | 2,0 g | 33,0 % |
*Reference intake for the average adult (8400kJ / 2000kcal)
Storage
Store at + 2 ° C to + 6 ° C. Once opened, store in a refrigerator and eat within 48 hours.